سلام استاد خسته نباشید ممنون از پکیج فوقالعاده شما میخواستم یه عکس از الگویی حدس زدم برای شما بفرستم ک شما بگین آیا درست تشخیص دادم یا خیر که اینجا عکس نمیشه فرستاد یا من بلد نیستم کاش کانال تلگرامی یا گروه هم داشتین با دانشجوهاتون ارتباط مستقیم داشتید
با سلام آیا در شتاب دار های ترمینال امکانش هست موج 2 جاری شود؟ یا فقط در زیگزاگ ها وجود دارد؟ و اگه در شتابدار ها موج 2 جاری میشود در کدام شتابدار موج 1 و موج و موج 3 ممتد این اتفاق میفتد؟
سلام روز بخیر بله در شتابدار های ترمینال قبل از یک موج ممتد امکان وقوع اصلاح جاری هست. اصلاحات جاری از هر ساختاری نشان دهنده قدرت آینده مارکت هستند ولی توجه داشته باشید مثلا اگر در یک شتابدار ترمینال موج 3 ممتد شد و موج 2 یک اصلاح جاری بود باز هم موج 4 باید با سطح قیمتی موج 1 و 2 همپوشانی ایجاد کند حتی چند پیپ! در شتابدارهای روند دار در صورت وقوع اصلاح جاری در امواج 2 یا 4 احتمال ممتد شدن موج بعدی (3 یا 5) بسیار زیاد می باشد.
وقت بخیر استاد میتونم ازتون خواهش کنم ادامه کارگاه موج شماری 2 که ارز ریپل بود رو تحلیلشو انجام بدین تو شمارش ادامش گیر کردم اگه این لطف رو کنید ممنونتون میشم
با سلام اول بابت کیفیت بد عکس از شما معذرت میخوام با گوشی هستش.. این همون ادامه تحلیل کارگاه موج شماری 2 هستش ارز ریپل هستش لطفا نواقص رو به من بگین تا تصحیح کنم مثلث اولی از سمت چپ مثلث خنثی هستش که موج e از مثلث خودش یه مثلث دیگه شده بعد لر اون یک مثلث انقباضی تناوب معکوس هستش و الگوی بعدی دیامتریک هم مثلث تشخیص دادم
اول چند نکته را که باید رعایت کنید خدمت شما ذکر میکنم : 1. سعی کنید تصاویر تحلیل رو با دسکتاپ و لپ تاب ارسال کنید. 2.درجه پیچیدگی نمودار خود را برای بررسی دقیقتر بالا ببرید. 3. در تجمیع ساختار درجه بالاتر الگو ها بیشتر دقت کنید. این که ریز بین بودید و به تشخیص ساختار الگو های داخلی نیز پرداختید خیلی خوب هست، الگوهایی که بررسی شدند به جز تا چندتا صحیح هستند، ساختار مثلث خنثی در این تحلیل کمی فریب دهنده هست ولی در ادامه بازار پیشروی کرده و سناریو درجه بالاتر را تغییر داده است. به نظرم ساختار یک درجه بالا تر این ریز موج های بررسی شده، دیامتریک الماسی هست که هم اکنون موج g در حال تکمیل و صرف زمان مربوطه می باشد. در ضمن فرض کنید بازار هنوز به ما اثبات نکرده که در یک دیامتریک هستیم و فقط تا قطعه مثلث خنثی رخ داده، در پسا الگویی مثلث خنثی الگوی بررسی شده صحیح هست ولی می بایست خاصیت x موج داشته باشد که در پیشروی بازار و توسعه یافتن الگو ساختار دیامتریک برای ما شفاف شده است. الگوها بدون دلیل به هم نمیچسپند یا x موج هستند که می بایست قوانین x موج ها بررسی شود یا در تجمیع ساختاری به الگویی موثقی دست پیدا میکنید. سعی کنید در برچسپ گذاری دقت بیشتری داشته باشید. موفق باشید تصویر رو برای درک بهتر موضوع مشاهده کنید : https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20220125_094722_o5u9.jpg