نمایش 3 پاسخ رشته ها
  • نویسنده
    نوشته‌ها
    • #8240
      یونس رحمانییونس رحمانی
      مشارکت کننده
      Up
      2
      Down
      ::

      سلام و عرض ادب ، وقت شما بخیر

      حین مطالعه کتاب به یک استثنا در خصوص قانون خنثایی برخوردم که قدری برام مبهم بود.

      چنانچه حرکت بعد از تک موج افقی یا تقریبا افقی نتواند بیش از ۶۱ درصد بازگشت کند و در عین حال آن حرکت افقی مشمول قانون خنثایی باشد آنگاه لازم نیست این خط افقی را به عنوان تک موج جدا در نظر بگیرید بلکه این خط افقی را به همراه روند بعد از خودش یکی در نظر می گیرید.

      آیا این استثنا یک الزام محسوب می شود ؟

      https://s6.uupload.ir/files/5ece92a8-1555-4ae1-99bc-b3c9bdc9b3b7_ozn7.jpeg

    • #8248
      Up
      0
      Down
      ::

      سلام وقت بخیر
      این شرایط به علت احتمال x موج بودن حرکت در کتاب ذکر شده است، به دلیل این که x موج ها در حرکات جهت دار کمتر از 61.8 % از موج اصلاحی قبل را بازگشت میکنند و باید تشابه و تعادل حداقل 1/3 الگوی قبلی را از منظر ساختار، قیمت، زمان ، پیچیدگی (بهتر است دو شرایط موجود باشد) به خود اختصاص دهند. حالا اگر آن موج از سقف یا کف تصویر ابتدای الگو در نظر گرفته نشود ممکن است در قوانین تناسباتی حداقلی، شما را به اشتباه وادار کند.
      بهتر است پیچیدگی درجه را افزایش دهید(بررسی الگو در تایم های پایینتر) تا ساختار تحت بررسی هویت آشکاری در خصوص ابتدای اصلاح درون موجی به شما ارائه دهد. در ضمن نکته ی خیلی مهمی نیست با کمی تمرین این ابهامات از بین می رود

    • #8934
      حمیدرضا رضوانپورحمیدرضا رضوانپور
      مشارکت کننده
      Up
      0
      Down
      ::

      استاد سلام یک سوال داشتم:

      شما در ویدیو های آموزشی گفتین که اگر روی خط 45 درجه بود موج باز قانون خنثایی لحاظ میشود.
      ممنون میشم نوشته جناب نیلی را چک بفرمایید, چون تا جایی که بنده مطالعه داشتم قانون خنثایی روی خط 45 درجه هم لحاظ نمیشود.

      و یک موضوع دیگر چرا قانون تناسب توضیح داده نشده؟اصلا تناسب برای چه کاری استفاده میشده توسط استاد نیلی؟

      با تشکر از شما استاد گرامی.

    • #8938
      Up
      1
      Down
      ::

      وقت بخیر ، مطالب دوره آموزشی نئوویو به شیوه ای مناسب تر طبقه بندی شده است و اگر در حال دیدن دوره هستید بهتر است که با فهرست کتاب پیشروی نکنید.
      در خصوص بسیاری از قوانین نسخه اصلی کتاب را نیز بررسی کنید. در بسیاری از قسمت ها از واژه ی should استفاده شده است که هم معنی مناسبی در زبان فارسی ندارد و همگی باید یا نباید ترجمه میشوند. در بخش قانون خنثایی نیز این چنین گفته شده و از واژه ی should not استفاده کردند که یعنی بهتر است لحاظ بشود یا نه و الزامی وجود ندارد! در نتیجه یعنی تحلیلگر میتواند تا برخی قوانین را مناسب با آن ناحیه تحلیلی استفاده کند و طبق مطالب گفته شده در دوره بهتر است که در رابطه با قانون خنثایی این چنین رفتار کنید تا نتیجه بهتری دریافت نمایید.
      موضوع دیگر اینکه این قانون زمانی بیشتر استفاده می شود که در درجات بالا موج شماری میکنید و نمودار سطح پیچیدگی پایینی دارد، این قانون لحاظ شده تا پسا الگویی و روابط زمانی موج ها به شیوه بهتری بررسی و تفکیک گردد، در تحلیل موجی با پیچیدگی بالا کاربرد چندانی ندارد. در خصوص تناسبات در دوره آموزشی صحبت شده است، طبقه بندی برای درک بهتر متفاوت می باشد سایر نکات در بخش آپدیت های دوره در همین قسمت پرسش پاسخ بیان شده .
      موفق باشید

نمایش 3 پاسخ رشته ها
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.